SAG Group
Nyelv

A megfelelő összeköttetés
amit Ön tervez.  

SAG – Az Ön megbízható partnere minden nagyságrendű projektekhez.  

Gyors megvalósítás

Gyors megvalósítás

Nyomás alatt

Föld alatti zsanai gáztározójához nagyobb nyomást kért az E.ON. Kívánságát rövid idő alatt teljesítettük. A SAG Hungaria néhány hónapon belül megépítette a szükséges kapcsoló-berendezéseket.


Hogy alkalmazkodjon ügyfeleinek növekvő fogyasztásához, az E.ON a magyarországi Zsana településen bővítette földgáztárolási kapacitásait. A földalatti tárolóban uralkodó nyomás megemelésével a gáz jobban sűríthető, és így nagyobb mennyiségeket lehet tárolni. A gáznyomás ezen növeléséhez új, nagyobb teljesítményű kompresszorokat kellett beépíteni. A hálózati csatlakozások szükségessé vált bővítésével az E.ON Földgáz Storage Zrt. az SAG Hungaria Kft.-t bízta meg.

Egy új 120/20 kV transzformátorállomás kiépítése mellett a meglévő 120/6 kV-os transzformátorállomást is bővítették. A SAG által végzett munkálatok tartalmazták két 63 MVA-s transzformátor kiépítését kapcsolómezőkkel, egy 20 kV-s kapcsolóberendezést, egy védelmi és vezérlési rendszert, és kábelek fektetését is.
Emellett a szerelők egy 120 kV-is vezetéket is felszereltek, amely a két transzformátorállomást köti össze. Az SAG specialistái a megbízást minden üzembe helyezési munkálattal együtt hat hónapon belül teljesítették.

Gyorslinkek