SPIE SAG Csoport
Nyelv

 

 

Üzemzavarelhársítás Óbudán

2020.02.13

Óbudán a a megrongálódott vezeték helyreállítását a SPIE Hungaria Kft. Távvezeték Üzletágának budapesti és felsőzsolcai kollégái végezték

A sajtóból mindenki értesülhetett, hogy január 12-én vasárnap délután Óbudán, a Dinamó és Kunigunda útja sarkánál – közel az ELMŰ Kaszásdűlő alállomá-sához – három épület kigyulladt és leégett. A tűz a Békásmegyer-Kaszásdűlő 132 kV-os távvezeték alatt égett, ami következtében a vezeték mindhárom fázisa megsérült és leszakadt, akadályozva az oltási munká-kat. A vezeték kiesése komolyan veszélyeztette Bé-kásmegyer energiaellátását.
Arról már nem szóltak a hírek, hogy a megrongálódott vezeték helyreállítását a SPIE Hungaria Kft. Távvezeték Üzletágának budapesti és felsőzsolcai kollégái végezték és rövid idő alatt, január 20-ra újraépítettük a javíthatatlanul sérült feszítőközt. Kiemelkedő szervezői te-vékenységet végzett Kiss István, Egri Zoltán és Bolha József. Az ELMŰ Hálózati Kft. külön megköszönte gyors, balesetmentes és magas szakmai minőségű munkánkat.