SPIE SAG Csoport
Nyelv

Kompetenciafejlesztés a versenyképesség javítása érdekében a SPIE Hungaria Kft-nél  

Uniós támogatásból munkahelyi képzések valósulnak meg a SPIE Hungaria Kft felsőzsolcai telephelyén  

Kompetenciafejlesztés a versenyképesség javítása érdekében a SPIE Hungaria Kft-nél

Támogatást nyertünk

„Kompetenciafejlesztés a versenyképesség javítása érdekében a SPIE Hungaria Kft-nél” címmel nyert pályázatot a SPIE Hungaria Kft.
A GINOP-6.1.5-17-2018-00188 regisztrációs számon benyújtott pályázat 40 522 590 Ft támogatást jelent, amelyet a dolgozók továbbképzésére költhet a vállalat. A megvalósítás során több, mint 60 saját dolgozó és további 7 fő külsős személy szerezhet új szakképzettségeket. A projekt megvalósítási ideje 2019. március – 2020. augusztus.

 

Motorfűrészkezelői képzés sikeres teljesítése

A „Kompetenciafejlesztés a versenyképesség javítása érdekében a SPIE Hungaria Kft-nél” címmel elnyert pályázat keretén belül 17 munkatársunk szerzett motorfűrészkezelői képzettséget 2019. májusában. A képzés segítségével munkatársaink a kivitelezés során biztonságosan el tudják végezni a fák gallyazását, darabolását akár lakóövezetben, akár erdei körülmények között.

 

Kisfeszültségű csatlakozó- és közvilágítási FAM szerelői képzés sikeres teljesítése

A GINOP-6.1.5. kompetenciafejlesztési pályázat újabb mérföldköve a KIF FAM csatlakozói és közvilágítási szerelői képesítés megszerzése volt. 2019. decemberében sikeres vizsgát tett 4 munkatársunk, mely segítségével áramkimaradás nélkül, még több emberrel tudjuk végezni a FAM tevékenységet.

 

KIF és KÖF kábelszerelői képzések sikeres teljesítése

A GINOP-6.1.5 pályázaton belül kis- és középfeszültségű kábelszerelői tanfolyamot is indítottunk 2019. júliusában. A fél éven át tartó kisfeszültségű kábelszerelői tanfolyammal 2020. januárjában 2 fő szerzett bizonyítványt, a középfeszültségű kábelszerelői tanfolyam elvégzésével pedig további 3 fővel bővült a kábelszerelői állomány.

 

Villamos elosztóhálózat szerelő, üzemeltető képzés sikeres teljesítése

A kompetenciafejlesztési pályázat legnagyobb lélegzetvételű tanfolyamát, a közel egy éven át tartó villamos elosztóhálózat szerelői, üzemeltetői képzést 12 fő abszolválta 2020. februárjában. A képesítés megszerzése vállalatunk számára az egyik legnagyobb jelentőséggel bír, hiszen ezen a területen van a legnagyobb szükségünk a tapasztalt szakemberekre.

 

KIF szabadvezetéki hálózati FAM szerelő képzés sikeres teljesítése

Szintén az elnyert pályázat keretében 11 újabb bizonyítványt oszthattunk ki 2020. március elején. E speciális végzettség segítségével több szakember dolgozhat kisfeszültségű szabadvezetékes hálózaton biztonságban feszültség alatt, mely egyre gyakoribb megrendelői elvárás.

 

Kapcsolat


 • Sleibi Nikolett
  HR
  SPIE Hungaria Kft.

  Mezőkövesd u. 5-7.
  1116  Budapest
  Magyarország

  Tel:+36 1-238-4868
  Fax:+36 1-238-4859
  Mobile:+36 20-843-9801