SPIE SAG Csoport
Nyelv

Minden kihívásra
a legjobb megoldás  

SPIE Hungaria a szakértelemért, minőségért, és teljes körű szolgáltatásért  

Cégprofil

A SPIE Hungaria Kft. 100 %-os tulajdonosa a SPIE SAG GmbH. A SPIE SAG Németországban piacvezető és komoly európai érdekeltségei vannak Franciaországban, Lengyelországban, Csehországban és Szlovákiában. Ez a háttér és a cégcsoport felhalmozott know-how-ja hozzáférhető számunkra és egyúttal megrendelőink számára is.

A SPIE (SAG) tipikus outsourcing cég, gyökereink az ELMŰ-ig és az ÉMÁSZ-ig nyúlnak vissza. Az 1997-es cégalapítást követő töretlen fejlődést az áramszolgáltatók tevékenységeinek kiszervezése és a céltudatos vállalatfejlesztés eredményezte. Alaptevékenységeink a hazai áramszolgáltatókhoz kapcsolódnak, annyira, hogy több esetben közös telephelyen dolgozunk. Új telephelyek létesítésével, akvizícióval elértük az ország nagy részének lefedését, közel kerülve megrendelőinkhez.

Gyártófüggetlen tervező, szerelő, karbantartó és üzemeltető vállalkozásként megkerülhetetlen szereplője vagyunk a magyar villamosenergia-iparnak. Munkatársaink felkészültsége és több évtizedes tapasztalata garancia a minőségi munkavégzésre. Teljes körű szolgáltatást nyújtunk az energiatermelés, elosztás és felhasználás területén. Kulcsrakész projekteket szállítunk a tanulmánytervtől a hatósági engedélyezésen, tervezésen, kivitelezésen át az üzembe helyezésig. Vállaljuk az elkészült létesítmények karbantartását, üzemeltetését, felügyeletét is.

A mi energiánk az Ön sikerének kulcsa!